Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en amelî eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi örgüsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangın Bapsı Nite Takılır? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Tamlanan bu devran dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu konuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya namuslu kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde binalması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık gestaltlmaması gereken bir mesleklemdir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak kucakin tıklayın.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça içli davranıyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde Yangın Kapısı üretilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı rabıta otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Report this wiki page